Advertentie

Burn

Burn voor Mac

  • Gratis (GPL)
  • In Nederlands
  • Version: 2.5.1

Effectieve brander voor Mac

Burn is een programma dat zowel cd's als dvd's brandt. Deze gratis applicatie voor je Mac neemt weinig ruimte in beslag, dus het past ongetwijfeld op je harde schijf.

Brand!

Installeer je Burn op je Nederlandse Mac, dan noemt het zichzelf zeer origineel Brand. Het is een kleine en lichte brander die uitblinkt in eenvoud. Je kiest simpel het soort disc dat je wilt branden; data, video, audio of een kopie van een andere schijf. Daarna selecteer je de juiste instellingen, deze zijn erg gevarieerd en nuttig. Tot slot voeg je in Burn de betreffende bestanden toe en klikt dan op 'brand'. Het branden zelf gaat overigens ook lekker snel.

Geen instructies...

Het valt op dat Burn geen handleiding heeft. In de bijgeleverde documentatie zit wel een FAQ (veelgestelde vragen), maar een stap-voor-stap-gebruiksaanwijzing ontbreekt. Ondanks dat het een redelijk eenvoudige applicatie is, had het niet misstaan om deze erbij te leveren.

...maar toch een aanrader

Burn is ondanks zijn kleine omvang een geschikt programma dat goed presteert. Het werkt ook nog eens lekker snel waardoor iedereen die een disc moet branden er veel plezier aan zal beleven.

VOOR

  • Simpel in gebruik
  • Veel nuttige opties

TEGEN

  • Handleiding ontbreekt

Advertentie

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Advertentie

Burn

Download

Burn 2.5.1 voor Mac

Advertentie

Beoordelingen about Burn

Heeft u geprobeerd Burn? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Alternatieven voor Burn

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

×